Openingstijden

Aquafitness voor rugklachten

  • dinsdag
  • 13:30 - 14:15
  • Zwemzaal

Aquafitness voor rugklachten

Bewegen is beter dan stilzitten: onder dat motto bieden wij lessen speciaal voor patienten met aspecifieke lage rugklachten. Ongeveer 80% van het aantal gevallen van lage rugklachten is de oorzaak niet bekend. Training van kracht en coördinatie van spiergroepen is essentieël.
Vaak is het zo dat bij chronische klachten telkens opnieuw de hulp van de fysiotherapeut wordt ingeschakeld, waarna het vaak kortere tijd beter gaat totdat men opnieuw last krijgt.


Door preventie van de klachten en het onderhoud van de conditie kan pijnvermindering optreden en zit u “lekkerder in uw vel”.
Wij werken aan sterke rugspieren om klachten te verminderen en te voorkomen. En hiermee bieden wij een goed en betaalbaar alternatief.


Essentieël voor ons is dat u zich prettig voelt. Therapeutisch zwemmen in warm en ondiep water is heel gemakkelijk en het blessure risico is klein, terwijl spieren en gewrichten optimaal geoefend worden.


De lessen worden verzorgd door een speciaal opgeleide instructeur. Soms is vergoeding van de gevolgde lessen door de zorgverzekeraar mogelijk. Informeert u hiervoor bij uw eigen zorgverzekeraar.

 

Wij geven les op:

dinsdag     13.30 - 14.15 uur

De kosten zijn € 64,90 voor 10 lessen.